Değerli Yatırımcımız,

 Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen iade süreci sonrasında halen stoklarınızda görünen 1459167 FGC kodlu LIIV Collagen Beauty Booster ürünlerinin raf ömürlerinin dolum sürelerinin yaklaşması nedeniyle (30 Mart 2024) , Tüketicilerimize ürünü kullanabilmeleri adına yeterli zamanı tanıyabilmemiz için, 6 Aralık 2023 tarihi itibariyle satışının durdurulması gerekmektedir.

 6 Aralık 2023 tarihi itibari ile elinizde kalan tüm ürünlerin tarafımıza bedelsiz olarak iade edilmesi sonrasında, tarafımızca imhaya gönderilmesi süreci yürütülüyor olacaktır. Bu nedenle, stoğunuzda bulunan ilgili ürünleri en geç 8 Aralık 2023 tarihinde Şirketimizin Gebze yerleşkesine kargo masrafları tarafınıza ait olmak üzere ulaştırmanız gerekmektedir.

 Ürünler bedelsiz olarak iade alınacak olup; tarafınızca herhangi bir iade faturası kesilmesine de gerek olmayacaktır.

 İmha maliyeti hariç Avon tarafından karşılanacak herhangi bir maliyet olmayacağını da ayrıca belirtmek isteriz. Avon tarafından yatırımcı lehine gerçekleştirilecek olan imha süreci bu duruma özel ve tek seferlik olup; Avon’un prensip olarak belirtilen ürünleri imha etme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu nedenle, bu kapsamda yapılacak imha; ilerleyen dönemde aynı kapsama girebilecek olan ürünler bakımından Avon’un imha yükümlülüğü olacağı şeklinde yorumlanamaz.

 Bu duyurumuzda belirtilen hususlara ve/veya mevzuat hükümlerine aykırı olarak ilgili ürünlerin satışı yapıldığı takdirde, tüm sorumluluk ilgili yatırımcıya ait olacak olup; Şirketimizin herhangi bir taleple karşılaşması halinde yatırımcıya rücu hakkı dahil tüm yasal ve sözleşmesel hakları saklıdır.

 İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

 Teşekkürler,