Sayın Yatırımcı;

Perakende kanalımız için kullanmış olduğumuz Nebim POS sisteminde aşağıda belirtmiş olduğumuz nedenden dolayı ilgili geliştirme yapılmıştır.

 Yapılan Geliştirme ;

Mağazacılık POS (Nebim) satış ekranına, satış noktasında perakende müşteri dışında yapılan satışların girilmesi için E-Ticaret satış seçeneği eklenmiştir. Bu seçeneği seçtiğinizde ilgili Pazar yeri seçimi için gerekli butonlar eklenmiştir. Sürecin detaylarını aktaran eğitim videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilrisiniz.

 Eğitim Link: Dosyaya ulaşmak için tıklayınız.

 Geliştirmenin Yapılış Amacı;

İlgili Avon satış noktasında perakende müşteri dışında yapılan satışların stok karşılığı çıkışı olmaması sebebiyle, ilgili mağaza stoklarında olmamasına rağmen stoklarda gözükmeye devam eder. Bu ilgili mağazanın performans raporlarında hatalı, gerçek olmayan sonuçların oluşmasına neden olmaktadır. Satış noktasının satış performansının doğru ölçümlenmesi, stok ve satış verilerinin rapolara hatasız akması için bu geliştirme gerekli görülmüştür. Bu gerekliliğin çıktılarında amaçlanan, satış noktasının performans değerlendirmesinde daha sağlıklı ve verimli bir işbirliği sağlanması olup; herhangi bir şüpheye mahal vermemek adına, Avon ürünlerini çevrimiçi pazaryerleri de dahil olmak üzere internet üzerinden satışını yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

 

İşimizi daha iyi noktalara taşımak dileğiyle, şimdiden işbirliğiniz için teşekkür ederiz.”